jumpin

Det är ändå så fint att ni tittar in. Även fast jag är typ jordens dåligaste människa som inte bryr mig ett dugg om er. 
(och då menar jag inte att jag inte bryr mig utan att jag helt enkelt inte skriver ett jävla skit)
 
Livet är som vanligt. och det är väl egentligen därför jag har insett att bloggar egentligen inte har någon mening. Eller det är väl klart, jag läser ju bloggar själv så någonting intressant finns det väl där bakom. Men det jag blir som mest frustrerad över är alla dessa storbloggerskor och storbloggare som bara lever sina jävla bloggliv och inte låter mig vara delaktig. För vad är det egentligen som gör dem så jävla speciella? tycker gott att någon kan investera i mig så jag också kan få känna på att vara "betydelsefull". 
 
Jaja. hej i alla fall.
Det jag ville säga är i alla fall att jag lever och mår bra. Har hunnit med att kolla igenom hela girls medan vi inte har hörts, kan tala om att jag lever i det just nu. Förstår ärligt talat inte hur en serie kan vara så HIMLA bra. Kan inte ens sätta ord påt. Något annat jag hunnit med är att se världens bästa film, the theory of everything. Om ni inte har sett den, SE DEN. Annars är det mest skola för min del, har intsett nu att jag saknar sociolgin. Inte för att kursen jag går nu är tråkig, men jag bara älskar sociologi. Vet inte riktigt varför, men jag känner mig så hemma där på något jävla vis. Men men, lite nya kompisar och ett bredare perspektiv på världen är väl också helt ok. 
Hur som, ska försöka ta tag i det här nu. livet alltså. Börjar med att jag skaffat träningskort på sats. 
Det är dags nu felicia, det är dags nu.
 
Men hörrni. vi hörs. HÄJ.
Allmänt, livets svåra, vardag | | Kommentera |

JAG ÄLSKAR DIG

Jag skriver egentligen för lite om dig. Och hur fruktansvärt jävla bra du är. Men det är nog för att jag är så jävla rädd för att låta för smörig. Coolare än så är jag ju liksom. Men nej, inte med dig. Med dig är jag allt annat än cool. Med dig är jag en stor jävla hög av kärlek. Inte trodde vi, att det skulle bli såhär bra. Men det kan vara värt att kämpa, för det kan visa sig vara det bästa man någonsin gjort. David är min bästa vän, han gör mig alltid glad och han får mig alltid att skratta. Det är nästan läskigt, man undrar liksom vad hållhaken är. Varför var det just jag som fick chansen att spendera mitt liv med jordens underbaraste människa? Det är fortfarande ganska overkligt, att du valde just mig. 
kärlek | | Kommentera |
Upp